петък, 22 ноември 2013 г.

Garcia Jeans Varna-Product with character

Garcia- Продукти с характер!



Запознайте се с Garcia- марката, за която качеството на материите, удобството от техния допир и неподправения стил са тези качества, които я отличават! Не е случайно, че мотото на Garcia е „Продукти с характер”! Вижте сами разнообразието на женски и мъжки дрехи и аксесоари, което ще намерите в магазина им в Мол Варна.

                      


Екипът на Mallplus се убеди лично в качествените материи, които предлага Garcia. Останахме очаровани от фините текстилни тъкани, от прецизната изработка и от стилните колекции. Защо да се доверите на Garcia за своя стайлинг? На първо място поставяме висококачествени материали, от които са направени всички дрехи и аксесоари. Ако сте безкомпромисни на тема качество- това е вашата марка! 

                           
В разнообразната галерия от продукти на марката ще откриете голямо разнообразие на модели за всякакъв случай! Независимо дали ви предстои специален повод, на който трябва да бъдете ослепителни, или искате да обновите гардероба си с ежедневни, модерни дрехи и аксесоари- разгледайте красивите модели на Garcia.

                              
Ние, екипът на Mallplus, препоръчваме Garcia, защото харесваме продуктите с характер! 
http://mallplus.bg/news/view/1108.garcia--produkti-s-harakter.html 
               

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар