понеделник, 28 октомври 2013 г.

Животински принт: основна тенденция есен-зима 13/14





Познавам много момичета, които не си падат по дрехи с животински принт. Не са фенове нито на аксесоарите с такава щампа, нито на бижутата с леопардова или тигрова шарка. А и не е нужно!

 Всяка дама си има собствен стил и предпочитания и това е хубаво! Но... има дами, които обичат от време на време да ги носят за малък или голям акцент, в зависимост от дрехата, повода и настроението.

Една от класиките, които винаги се завръща, е модата на животинските принтове и всичките им интересни разновидности. Безспорно феновете на тази тенденция са много и по целия свят. Подбрах няколко стрийт мадами, които умело
знаят как да съчетават този принт с останалите си дрехи, без да изглежда евтино, претруфено или смешно. Обожавам дръзките щампи и с удоволствие ги използвам в много от своите тоалети.

Разкрийте и вие своята дива натура и неукротим сексапил! С минимум акценти вие може да изглеждате строга, романтична или безкомпромисно стилна жена. Така например може да заложите на колан, обувки или шал в животински принт, които да ви превърнат в смелата и категорична жена, която искате да бъдете.

Недейте да прекалявате с този принт. Идеалният стил се постига с мярка и усет, затова се вдъхновете от днешните ни градски дами.

 Кой е казал, че зимата ще бъде скучна?









Познаваме много момичета, които не си падат по дрехи с животински принт. Не са фенове нито на аксесоарите с такава щампа, нито на бижутата с леопардова или тигрова шарка. А и не е нужно! Всяка дама си има собствен стил и предпочитания и това е хубаво! Но... има дами, които обичат от време на време да ги носят за малък или голям акцент, в зависимост от дрехата, повода и настроението. Не веднъж сме казвали, че една от класиките, които винаги се завръща, е модата на животинските принтове и всичките им интересни разновидности. Безспорно феновете на тази тенденция са много и по целия свят. Подбрахме няколко стрийт мадами, които умело знаят как да съчетават този принт с останалите си дрехи, без да изглежда евтино, претруфено или смешно. Обожаваме дръзките щампи и с удоволствие ги използваме в много от нашите тоалети. Разкрийте и вие своята дива натура и неукротим сексапил! С минимум акценти вие може да изглеждате строга, романтична или безкомпромисно силна жена. Така например може да заложите на колан, обувки или шал в животински принт, които да ви превърнат в смелата и категорична жена, която искате да бъдете. Недейте да прекалявате с този принт. Идеалният стил се постига с мярка и усет, затова се връхновете от днешните ни градски дами. Кой е казал, че пролетта и лятото ще бъдат скучни?

Прочети повече на: http://woman.hotnews.bg/n/kak-blogurkite-nosyat-drehi-s-zhivotinski-print-.22230.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар